Camping De Nieuwe Riet, Adults Only park voor rust, natuur en ontspanning tussen Roosendaal, Breda en Oudenbosch Tel.: 0165 - 313 077

Wat meer Tarieven Winter Foto rondleiding Route en adres Informatie Contact
Home en Visie Model Cabana-Eco Model Econic Andere modellen Plattegrond Omgeving Camping
Fraai uitzicht - Rustig, gemoedelijke en kindvrij park - Respect voor elkaar en de natuur - Praktische keuken, badkamer, ruime living met overkapt terras - Vanaf Ä 65.500 incl. BTW.

We zijn er trots op dat de Cabana op de Dutch Design Week in Eindhoven heeft mogen staan.

 

Model Cabana Eco De Nieuwe Riet

Modern en onderhoudsvrij Sedum bedekte recreatiewoning

 

Ontwerp:

Het ontwerp Cabana is zeer praktisch, doordacht, voldoet aan het nieuwe bouwbesluit en bedoelt voor gemakkelijk recreŽren voor 2 personen. Het ontwerp zorgt voor een aansluiting met de natuur en een grote mate van privť beleving. Na de eerste prototype en twee jaar van verbeteren zijn ze nu prachtig om te zien en heerlijk om in te onthaasten en thuis te voelen. De recreatiewoningen hebben ruim 24 m2 binnen leefruimte en 5 m2 overdekt terras. Ze zijn in een zomer en winterharde versie verkrijgbaar. Hierdoor zijn uw energiekosten zeer laag wanneer u ook graag 's winters gaat genieten van uw plekje buiten.

Vanuit de woonkamer met eventueel een sfeervolle palletkachel of IR  warmte panelen kunt u het gehele jaar comfortabel warm, onbeperkt genieten van de natuur. Na een stevige wandel- of fietstocht door de omgeving biedt de eenvoudige luxe keuken u alle mogelijkheden om een heerlijke maaltijd te bereiden. Inpandig heeft u een berging voor de (elektrische) fietsen, tuinmeubelen en barbecue.

Het unieke van de Cabana is, de eenvoudige plaatsing. De Cabana wordt gebouwd in de fabriek en komt met een gewone vrachtwagen kant en klaar aan op uw perceel. Plaatsen, aansluiten, klaar. De Cabana blijft altijd verplaatsbaar door het unieke systeem en dit kan zonder speciaal transport. Hierdoor een heel duurzaam ontwerp.

Kijk hier hoe ze worden gebouwd.

Voor de bouw van "Cabana-Eco De Nieuwe Riet" worden duurzame materialen gebruikt, zoals bijvoorbeeld prachtig Eikenhout voor de buitenafwerking. De Eiken afwerking is volledig onderhoudsvrij. En dat is wel zo praktisch. Het dak is voorzien met Sedum beplanting. Extra isolatie in zomer en winter, maar ook natuurlijke uitstraling en zorg voor de biodiversiteit en  water huishouding.

BungalowparkVoor de afwerking van de binnenwanden is gekozen voor een gladde Agnes wandafwerking. In de badkamer en het toilet zijn de wanden tot aan het plafond afgewerkt met van Fibo Trespo. Fibo Trespo is bijzonder onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. De toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en eenvoudig te reinigen. Bovendien zijn de voegen volkomen glad, waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht. De vloerafwerking is onverslijtbaar PVC met houtmotief. In onze showroom hebben we verschillende stalen en kleuren om te bekijken.

De Cabana kan van binnen op kleine details nog worden aangepast, zodat het uw ideale vakantiebungalow is. De Cabana-Eco is exclusief ontworpen voor Park De Nieuwe Riet.

De Cabana-Eco is verkrijgbaar in de afmetingen:

7 x 3.5 mtr. - 8 x 3.5 mtr. - 7 x 7 mtr.

Download de handige plattegrond, maak uw eigen indeling en kom langs voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

Samen kunnen prachtige ideeŽn ontwikkeld worden.

Niet uw model? Kijk hier voor andere mogelijkheden

Camping Park De Nieuwe Riet Chris en Sandra +31 165 - 313 077

Meer weten? Stel hier uw vraag.

Home en Visie Model Cabana-Eco Model Econic Plattegrond Omgeving Camping