Camping De Nieuwe Riet, Adults Only park voor rust, natuur en ontspanning tussen Roosendaal, Breda en Oudenbosch Tel.: 0165 - 313 077

Foto´s op en rondom Camping Park "De Nieuwe Riet"

Dit is de Noordhoeksestraat waarop u komt aanrijden. Vanaf deze weg kunt u ook starten met vele landelijke wandelingen en fietsroutes in de omgeving. Dit is de Noordhoeksestraat waarover u komt aanrijden.

Vanaf A17 Roosendaal/Rotterdam neemt u (afslag 22) zie de routebeschrijving.

Vanaf deze weg kunt u overal heen starten met uw knooppunten wandeling of fietsroute. Dichtstbijzijnde dorp is 3,5 km verderop.

 
Aan de oude boerderij van 1937 en het bord Park "De Nieuwe Riet" herkent u de ingang van de camping, waar de rust en natuurzoeker zeer welkom is. Aan de oude boerderij van 1937 en het bord Park "De Nieuwe Riet" herkent u de ingang van de camping, waar de rust en natuurzoeker zeer welkom is.

 

 
De oude boerderij is verbouwd tot toilet en doucheruimte, wasgelegenheid en vergaderruimte/kantine en schoonheidssalon / huidverzorgingspraktijk. De oude boerderij is verbouwd tot toilet en doucheruimte, wasgelegenheid,  vergaderboerderij en  huid- en verzorgingspraktijk Enface.  
Het sanitairgebouw heeft 4 douches, 4 toiletten en 4 wastafels. Het verwarmde sanitairgebouw heeft 4 douches, 4 toiletten en 4 wastafels.

Alles is natuurlijk schoon en fris.

Zeep, handdoeken en toiletpapier zijn al voor u opgehangen.

 

 
Veilig direct na de ingang is het parkeerterrein voor uw auto. Auto's op het campingveld zijn alleen toegestaan tijdens het plaatsen en vertrekken. Eigenaren van een Eco Bungalow hebben een eigen parkeerplaats bij de bungalow.

De oude varkensstal is niet meer in gebruik, maar geeft nog wel het landelijke agrarische aanzicht van weleer. Hier kunt u uw fiets veilig en droog stallen en ook gratis opladen.

 
De toegang tot de luxe kampeerplaatsen met stroom (4 Amp. of 6 Amp.) en afzonderlijke gescheiden door Beukhagen. Lekker vrij genieten op je eigen afgebakende plek van rust en natuur. Achter de schuur is de doorgang tot het campingveld. De luxe kampeerplaatsen met stroom. (16 Amp.)  Lekker vrij genieten (in het groen) op je eigen afgebakende plek van rust en natuur.

Op de camping is geen verlichting. Hierdoor kunt u meer genieten van de sterrenhemel. Neem een goede zaklamp mee als u komt kamperen.

 
(Oer) ouderwets kamperen met rondom bomen en struiken, zonder stroom en water punt, lekker dicht bij het toiletgebouw met wc's en gratis douches en wasgelegenheid met wasmachine, droger, vaatwasser en magnetron. De plekken zijn ruim opgezet met veel privacy voor u. (Oer) ouderwets kamperen op riante ruime plekken, lekker dicht bij het toiletgebouw en de wasgelegenheid.

De plekken zijn ruim opgezet met veel privacy voor u.

U kunt geen perceel nummer reserveren, maar wel altijd uw voorkeur aangeven waar u ongeveer wilt staan. Wij houden er dan rekening mee.

 
Op het park zijn nieuwe speciale camper plaatsen gemaakt. Er zijn plekken met veel zon, met ochtend- of avondzon of schaduw. Met de aanplant is ecologisch rekening gehouden. Er zijn vogel-, kruiden-, vlinder- en geurplekken.

Wij hebben ook speciale plaatsen voor campers voorzien van elektra.

Op ons terrein staan geen plassen na een regenbui, omdat we 5 meter boven NAP op zandgrond zitten.

 
Ook is er ruimte voor grotere caravans of campers. We hebben  extra grote percelen tot ca. 200 m² We hebben extra grote percelen van meer dan 200m². Er is genoeg ruimte voor uw grote tent, caravan of camper, om u een rustig en natuurlijke gevoel te bieden. Lekker genieten van stilte en vogelgeluiden.  
Heerlijk kamperen zonder drukte

Seizoenplaatsen op De Nieuwe Riet

Het gemak om slechts 1 keer per seizoen uw caravan en voortent op te zetten en nog heel voordelig ook, dit kan met een seizoenplaats van 7 maanden of winter seizoensplaats van 5 maanden. U kunt uw lievelingsplaats zelf uitzoeken. Kom gezellig kijken en op uw gemak kiezen uit de beschikbare percelen. We kunnen u rondleiden en we kunnen kennismaken.

 
Veilig bewaakt door Riesenschnauzers Honden zijn welkom! Naast het kampeerterrein heeft u goede wandel en uitlaat mogelijkheden.

Onze honden (Riesenschnauzer) spelen graag met uw viervoeter en houden altijd een veilig oogje in het zeil.

Wanneer u een dagje op pad zou willen zonder uw hond, passen wij graag op en doen de dagelijkse wandeling.

 
De eenden, kippen en geiten zijn altijd blij en hebben in hun ruime wei heerlijk de ruimte om rond te lopen.De eenden, kippen en geiten zijn altijd blij en hebben in hun ruime wei heerlijk de ruimte om rond te lopen. Onze schapen, kippen en pauwen in de dierenweide zijn altijd vrolijk.

Groente resten, gras en brood eten ze graag uit uw hand.

Onze kippen leggen verse eieren en zijn te koop in de afwasruimte.

Soms zijn er ook schattige kuikentjes.

De kippen komen geregeld langs uw caravan lopen. Let dan even op uw hond of het goed gaat.

 

 
Op ons park is een ecologische tuin vol met, planten en bomen, zoals: Hazelnoten, stoofperen, aardbeien, appels, pruimen, frambozen, bramen, tomaten, komkommers, paprika´s en veel verschillende kruiden. Op ons park is een eco- groente en fruittuin vol met, planten en bomen, zoals: Stoofperen, aardbeien, appels, frambozen, bramen, tomaten, komkommers, paprika´s en veel verschillende kruiden.

Elk jaar staan er weer nieuwe verrassingen tussen.

Elke dag vers plukken, lekker en

gezond genieten.

De kruidentuin geeft genoeg om uw pizza extra lekker te maken.

 

 
De verwarmde luxe afwasruimte is voorzien met wasmachine, droger, magnetron, koelkast, ruilbibliotheek en toeristische folderpost.

Hier kunt u ook op uw gemak het weerbericht en aankomende evenementen bekijken.

 
Honden losloopgebied en uitlaatveld Uw hond laat u natuurlijk niet uit op het kampeerterrein. We hebben een uitlaatveld. U heeft tijdens een wandeling, rondom het park langs de watergang "De Riet", ruimte om samen te genieten van de natuur.  
Uitzicht van het wandelpad langs de watergang "De Nieuwe Riet".  

Uitzicht van het wandelpad langs de watergang "De Riet".

 

 
Schhonheidssalon op de camping Natuurlijk kunt u tijdens uw verblijf met Sandra een afspraak maken voor een heerlijk ontspannende tot gespecialiseerde behandeling in onze schoonheidssalon Enface.

Tip: een massage op één van uw eerste dagen brengt u snel in volledige ontspanning en vakantiestemming.

 
Na 22.00 uur wordt algehele stilte op het park gehandhaafd. De receptie is geopend van 13:00 - 19:00 uur.

Na 22.00 uur wordt rust op het park gehandhaafd en doen we het hek dicht.

We wensen u alvast een goede nachtrust.