Camping De Nieuwe Riet, Adults Only park voor rust, natuur en ontspanning tussen Roosendaal, Breda en Oudenbosch Tel.: 0165 - 313 077

Wat meer Tarieven Winter Foto rondleiding Route en adres Informatie Contact
Home en Visie Model Nieuwe Riet Model Cabana-Eco   Plattegrond Omgeving Camping
Fraai uitzicht - Rustig, gemoedelijke en kindvrij park - Samen kopen met familie of vrienden - Luxe keuken, badkamer en verwarming inbegrepen - Optioneel volledig gemeubileerd - Vanaf € 50.826

Model Nieuwe Riet

Grasbedekte recreatiewoning in landelijke omgeving

 

Ontwerp:

Indeling Model De Nieuwe Riet vakantiebungalowHet ontwerp is een doordachte uitwerking van maximaal genieten van de natuur met een grote mate van privé beleving. Maar het belangrijkste: ze zijn prachtig om te zien en heerlijk om in te onthaasten en thuis te voelen. De huisjes hebben 43 m2 leefruimte en zijn net zo geïsoleerd als een moderne woning. Hierdoor zijn uw energiekosten ook zeer laag. Vanuit de woonkamer met de sfeervolle palletkachel kunt u het gehele jaar comfortabel warm, onbeperkt genieten van de natuur. Na een stevige wandel- of fietstocht door de omgeving biedt de luxe, complete en praktische keuken u alle mogelijkheden een heerlijke maaltijd te bereiden. Inpandig heeft u een berging voor de (elektrische) fietsen, tuinmeubels of barbecue.

DUBO Keur

Voor de bouw van "De Nieuwe Riet" worden duurzame materialen gebruikt, zoals WaxedWood® voor de buitenafwerking. WaxedWood® is volledig onderhoudsvrij en rekent definitief af met houtaantasting. En dat is uniek en makkelijk in onderhoud. WaxedWood® heeft gegarandeerd een minimale levensduur van 15 jaar en bezit het DUBO-keur certificaat.

BungalowparkVoor de afwerking van de binnenwanden kan zonder meerprijs worden gekozen uit vurenhout delen of makkelijk te reinigen scanbehang. In de badkamer en het toilet zijn de wanden tot aan het plafond afgewerkt met het Fortissimo-design van Fibo Trespo. Fibo Trespo is bijzonder onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. De toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en eenvoudig te reinigen met een (zacht)schoonmaakmiddel. Bovendien zijn de voegen, in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk volkomen glad, waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht.

PalletkachelMet ROEMM laat u uw vakantiebungalow geheel naar eigen wens bouwen en afwerken. Wij hebben als voorbeeld model "Nieuwe Riet" ontworpen, geschikt voor 2 personen. Natuurlijk kunt u altijd kleiner of groter kiezen tot zelfs wel 70m2. Binnen kunt u alles geheel naar uw eigen wens invullen: de kleur en het type wandafwerking in de badkamer en het toilet, de stijl van de keuken, de afwerking van de binnenwanden. Maar ook de vloer en zelfs de indeling van het verblijf kunt u geheel zelf bepalen. Wilt u een extra kamer voor uw logé, dan is dat gemakkelijk mogelijk.

Plattegrond Vakantiehuis Nieuwe Riet

Brochure Vakantiehuis Nieuwe Riet

Klik voor grote download (pdf)

Klik voor grote download (pdf)

Klik voor grote download (pdf)

 

Samen kunnen prachtige ideeën ontwikkeld worden.

Camping Park De Nieuwe Riet Chris en Sandra +31 165 - 313 077

Meer weten? Stel hier uw vraag.

Home en Visie Model Nieuwe Riet   Plattegrond Omgeving Camping