Camping De Nieuwe Riet, Adults Only park voor rust, natuur en ontspanning tussen Roosendaal, Oud Gastel en Oudenbosch Tel.: 0165 - 313 077

Geen zwembad, disco, kantine en animatieteam? Wat bieden we wel:

Dan denk je aan Brabant

Sandra Visser-Koghee: "Mijn leven hier is puur genieten"

Chris Visser-Koghee: "Natuur is zo mooi"

Sandra en Chris

In ons paradijsje vinden wij het contact met u erg belangrijk. Wij hebben er plezier in om uw vakantie ook zo prettig mogelijk te laten verlopen. Naast EHBO, BHV, verzorging en veiligheid behoort een praatje, een goed advies of gewoon de weg wijzen dan ook tot onze belangrijke taken. Bij ons heeft u de vrijheid om lekker op u zelf te zijn.

In de zomer bij ons rustig op de camping genieten

Lekker wandelen op het honden losloopveld

Rustig kamperen in het hoogseizoen

Onze camping heeft als extra voordeel dat in de zomer / grote vakantie periode het bij ons heerlijk rustig is. Daar wij ons op Adults Only recreanten richten, komt het zelden voor dat we vol staan en over de gezinnen met kinderen struikelen. Ook is er bij ons geen plaats voor seizoensarbeiders. We rekenen geen extra kosten voor de grote vakantie periode en hebben daarom een zeer aantrekkelijk tarief.

Deze Kavel is vrij

 Eco-bungalows

Bijzondere vakantiebungalows in landelijke omgeving

Nog dieper in de weilanden, achter de camping, zijn er plaatsen voor uw eco-bungalow.
Een plek waar u in alle rust de dagelijkse dingen van u af kan zetten.
Betaalbaar, ruimte, privé, natuur, respect en duurzaam zijn onze sleutelwoorden. Voor meer informatie klik hier.

Foto gemaakt door onze gasten

De laatste toeristische informatie van Halderberge, Roosendaal, Breda en omstreken.

 Toeristische informatie

U kunt ook vast ontdekken op VisitHalderberge wat er in onze omgeving is te beleven.

We hebben een uitgebreid folder rek met alle toeristische informatie uit de omgeving. Er zijn erg veel bijzonder leuke activiteiten, musea en bezienswaardigheden. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden, die aansluiten bij uw wensen. Bij aankomst krijgt u van ons altijd nieuwe documentatie en folders van de toeristische omgeving mee.

Niet druk en heel knus in de winter

De waterloop in de winter prachtig bevroren

 Winter kamperen

Ook in de winter is ons park geopend. Omdat het niet zo druk is, kunt u heerlijk genieten van de rust en de prachtige natuur. Met Kerst kunt u gemakkelijk in de buurt staan van uw familie in de omgeving of juist de kerstdrukte ontvluchten om eens echt samen met uw partner te zijn. Natuurlijk is toiletgebouw en de afwasruimte dag en nacht verwarmd. (Kijk op onze winterpagina)

Foto gemaakt door onze gasten

Lekker wandelen met je hond

 Wandelen en genieten van de natuur

Op en rond ons park kunt u natuurlijk lekker wandelen en fietsen. Samen met uw hond kunt u genieten van de polders en de landelijkheid. De vele routes kunt u alvast bekijken op onze speciale pagina. Met een beetje geluk ziet u de reeën, egels, boerenzwaluwen of één van de prachtige roofvogels die nestellen in de waterloop De Riet tijdens uw wandeltocht. Zoek en ontdek de nesten en probeer ze op foto te zetten.

Senioren camping

 Geniet van uw oude dag op onze seniorencamping

Op onze Only Adults camping kan er worden genoten van de rust in Brabant. Het is een perfecte plek voor volwassenen. Het is ook mogelijk om uw vakantie wat actiever te maken door te kiezen voor een mooie wandel- of fietsroute. Er liggen in de omgeving een groot aantal routes die heerlijk zijn om te wandelen tijdens een zonnige dag. Heeft u een voorkeur voor rustige activiteiten, dan is een bezoekje aan Oudenbosch met haar vele oude religieuze gebouwen een perfecte oplossing. Wij willen er op onze boerderijcamping voor zorgen dat ook senioren een geweldige kampeervakantie hebben.

Altijd nieuwe tijdschriften

Telegraaf, OpPad, Reizen, De Kleine Aarde, Seizoen, Groei en Bloei en nog veel meer.

 Boeken en tijdschriften

We hebben een boekenplank vol met informatieve boeken en ontspannende romans. Lekker ongestoord lezen voor uw caravan. Heeft u het boek nog niet uit, maar moet u weer verder? Geen probleem, u zet een ander boek terug wat u al wel uit heeft.

Daarnaast liggen er altijd tijdschriften voor u op gebied van kamperen, ecologisch tuinieren, reizen, lekker koken en genieten. Bovendien ligt er gratis op vrijdag, zaterdag en maandag de krant.

Wandelen in de Dintelse Gorsen

 Auto-, fiets- en wandelroutemap

In de loop der jaren hebben we een grote collectie met fiets en wandel route´s verzameld. De map staat in onze afwasruimte. Neem hem op uw gemak mee naar uw caravan, zoek rustig uit wat u de volgende dag wilt gaan doen. U kunt de route uit de map halen en de map nadien weer terug zetten voor anderen. U kunt altijd bij ons advies vragen. We geven graag tips over de mooie omgeving. Bekijk hier de alle fiets en wandelroutes.

Geiten, kippen, eenden, pauw, kat en hond.

 Boerderij Dieren

Nu hebben we een aantal kippen, schapen en een koppel pauwen. Kan elk jaar weer anders zijn. Ze wandelen lekker in hun wei of over de camping en laten zich graag verwennen met uw oude brood of groenafval. Ook hebben we twee vrolijke Riesenschnauzer honden die waken als het nodig is. Zijn er veel honden op het park, dan is het in onze hondenspeeltuin (niet omheind) vaak erg gezellig. Overleg wel even met elkaar of de honden het ook leuk vinden.

Verse scharreleieren

... of toch niet.

 Verse eieren

Onze Leghorn en gezellige Orpington kippen leggen heerlijke verse scharreleieren. Zelfs in de winter. U kunt ze halen bij ons in de afwasruimte.

Kruidentuin, zelf knippen en op je maaltijd.

Jam maken of gewoon met ijs en slagroom

 Eco en educatie tuin  is snoepen van groente en fruit

Om iedereen te laten zien hoe makkelijk en leuk het is om de natuur te beleven en te proeven, hebben we een leerzame en lekkere (moes)tuin. Hierin vindt u behalve o.a. de komkommers en tomaten ook veel kruiden. Daarnaast hebben we een fruittuin. Wanneer er fruit aanhangt, kunt u lekker uw toetje bij elkaar plukken. Of wat dacht u van zelf jam maken met uw eigen geplukte verse aardbeien en bessen. Overal staan naambordjes bij, zodat u kunt zien hoe de verschillende soorten heten. De hele tuin wordt onderhouden zonder enige vorm van onnatuurlijke middelen, puur natuur.

 Natuur

Op ons park respecteren wij in het bijzonder de natuur, daarom zult u bij ons geen chemische bestrijdingsmiddelen vinden. Veel snoeiafval wordt in speciale houtwallen gelegd, waar egels en vogels heel blij mee zijn. De slootkanten worden zo minmogelijk gemaaid voor het behoud van een ecologisch natuurgebied voor kleine dieren en het gras op de campingplaatsen wordt gemaaid met een speciale mulchmaaier, zodat het gemaaide gras direct weer terug komt in de aarde als voedsel. Natuurlijk hebben we gescheiden inzameling van uw afval. ´s Avonds is het stil en donker op het park, zodat alle dieren zich hier thuis voelen, broeden en ons weer komen opzoeken.

 Midden tussen drie nationale parken

Camping De Nieuwe Riet ligt zeer rustig in de polders niet ver buiten de bewoonde wereld. Wilt u flink wandelen of fietsen dan hebben wij grote natuurparken zoals: De Brabantse Wal, De Biesbosch en Waterpoort vlak om ons heen liggen.  Voor ieder wat wils: bossen, water, cultuur en weiland.

 Auto vrije camping

Parkeren kan op het parkeerterrein bij de ingang. Alleen voor laden en lossen, mag u het veld even op natuurlijk. Visite kan buiten het park voor de boerderij parkeren.

Wij bieden plaats voor grote campers tot kleine trekkerstentjes.

 

Excursie Gastels Laag door Staatsbosbeheer

 Excursies

Een paar keer per jaar worden er onder begeleiding van een gids excursies gegeven door en over de natuur. Op de agenda kunt u zien op welke data.

Schoonheidssalon Sandra

Valentijn arrangement

 Arrangementen

Rond speciale feestdagen zoals Kerst, Valentijn, e.d. bieden wij extra verwenweekenden. Elk jaar anders en elke keer weer verrassend. Kijk op onze Arrangementen pagina voor de keuze.

Vroeger varkensschuur, nu fietsenstalling

 Fietsenstalling

De oude varkensschuur biedt ruimte voor uw fietsen. U hoeft uw fiets niet buiten in de regen te laten staan of in uw voortent te parkeren. Heeft u een elektrische fiets, dan kan deze ´s nachts aan de oplaadpunten. Comfortabel en droog om er de volgende dag zo op uit te trekken.

Fietsen in de polders van Halderberge

Fietsen door het platteland

 Fietsen

Wanneer u geen fietsen bij u heeft of bezoekers de omgeving wilt laten zien, kunt u bij ons altijd even een fiets lenen om bijvoorbeeld naar het dorp te gaan voor de boodschappen of om een ommetje te maken.

Wifitenne op de camping

 Internet

Natuurlijk is het leuk om even naar uw familie of kennissen te e-mailen met de laatste vakantie belevenissen. Maar ook voor even Google´n naar leuke uitstapjes in de omgeving. Bij ons kunt u zeer voordelig gebruik maken van internet op alle percelen. Prijzen vanaf € 2,50 voor 1 uur of bijvoorbeeld een week voor maar € 15,00 Ook hebben we een Free-Wifi-zone bij de ingang van de camping.

Pien heeft altijd lekker vers gras op haar vakantie

Ook vreemde vogels toegestaan

 Huisdieren

Bij ons is uw huisdier welkom. Uw hond, kanarie of konijn mogen gezellig mee. Natuurlijk wel op eigen perceel houden, zodat anderen geen overlast hebben, maar wel lekker kunnen genieten. Een zgn. werfnet of schapennet is bij ons toegestaan. Naast de camping is een ruim veld waar u uw hond lekker uit kunt laten en een hondenspeeltuin waar ze los mogen. Ook enkele honden losloopgebieden zijn er in de directe omgeving.

Dierenvriend

 Dagje zonder hond er op uit ?

Wilt u een dagje de stad in zonder uw hond? Wij laten uw hond graag even voor u uit. U kunt dan lekker gaan winkelen in Roosendaal of Antwerpen. Wilt u uw hond niet alleen achter laten, dan hebben wij vlakbij een prima dierenpension.

 

 Restaurants in de omgeving

We hebben heel veel terrasjes en restaurants in onze gemeente. Dit jaar is er ook de mogelijkheid te laten bezorgen op de camping door veel restaurants. Hoe lekker is dat?

Afhalen en bezorgen rondom de camping:
Naam: Telefoon: Website: Mogelijkheden: Open:
Brasserie “Het Vrolijke Schaap” 06-50503038 vrolijke-schaap.nl Afhalen of bezorgen wo t/m zo
Restaurant 't Proeverijtje 0165-329477 t-proeverijtje.nl Afhalen of bezorgen vr t/m zo
Eetcafé De Biecht 0165-331504 eetcafedebiecht.nl Afhalen vr t/m zo
Brasserie Tivoli 0165 726996 brasserietivoli.nl Afhalen en bezorgen wo t/m zo
         
Grieks Restaurant Mythos 0165-504508 restaurant-mythos.nl Afhalen en bezorgen wo t/m zo
Restaurant D’n Halder 0165 506135 dn-halder.nl Afhalen do t/m zo
Restaurant Pouwe 0165-854008 restaurantpouwe.nl Afhalen en bezorgen do t/m za
         
Restaurant het Ministerie van eten en drinken 0165-518192 hetministerie.eu Afhalen vr t/m zo
Gastel Sfeer 0165-512266 gastelsfeer.nl Afhalen wo t/m zo
         
Restaurant Bargo 0165-726161 bargo.nl Afhalen en bezorgen di t/m zo
Café Stroop 0165-316793 cafestroop.nl Afhalen wo t/m zo
Restaurant De Haard 0165-313800 restaurantdehaard.nl Afhalen di t/m zo

Print hier het overzicht en neem het mee op vakantie.

Ontspanning

 Wellness in de Huid- en Gezondheidspraktijk Enface

Om snel in de ontspannen stemming te komen voor een heerlijke vakantie, kunt u in onze Huid- en Gezondheidspraktijk een aromatherapie of ontspanningsmassage reserveren. Daarnaast kunt u ook een heerlijke gelaatsbehandeling of andere Welness beleving reserveren. Ieder jaar is er weer een speciale nieuwe aanbieding voor u.