Camping De Nieuwe Riet, 40+ park voor rust, natuur en ontspanning tussen Roosendaal, Breda en Oudenbosch Tel.: 0165 - 313 077

Wat meer Tarieven Winter Foto rondleiding Route en adres Informatie Contact
Home en Visie Model Nieuwe Riet Model Cabana-Eco Andere modellen Plattegrond Omgeving Camping
Fraai uitzicht - Rustig, gemoedelijke en kindvrij park - Samen kopen met familie of vrienden - Luxe keuken, badkamer en verwarming inbegrepen - Optioneel volledig gemeubileerd - Vanaf € 50.826 excl. BTW

Nu nieuw model Cabana Eco al vanaf 39.500,- incl BTW

 

Home en Visie

Prive gelegen recreatie Bungalow

Grasbedekte huisjes in het landelijke Brabant te koop

Een plek waar u in alle rust de dagelijkse dingen van u af kan zetten.

 

Chris en Sandra

 Onze Visie:

 

Ruimte, privé, natuur, duurzaam en voordelig zijn onze sleutelwoorden. Wij kiezen hier voor kwaliteit zodat je echt de rust kan vinden. Wij zijn een kind-vrij park en de bungalows zijn voor volwassen recreanten en eventueel uw hond. Natuurlijk is visite welkom. Wij hebben een aantal voorbeeld huizen ontworpen zoals de speciale "De Nieuwe Riet". Eco vriendelijkEen doordacht ontwerp met gebruikmaking van natuurlijke materialen. Een jaren lange uitdaging en nu perfect gevonden! Duurzaam, mooi, hoogwaardige kwaliteit, snelle plaatsing, en vooral ruimte en privé gegarandeerd.

 

Luister eens wat u hier hoort als u 's avonds lekker op uw terras zit

Vanuit de lucht:

 

 

Maximaal 31 kavels voor speciale huizen

Kavels:

Wij verwezenlijken graag uw wens. Wij bieden de kavels te huur aan.

De kavels zijn allemaal 300 m˛ groot, waardoor u heerlijke in de tuin kan zonnen of romantisch genieten onder de kastanjeboom. De vakantiebungalows kijken ver weg uit over de uitgestrekte weilanden. Er kunnen nu 12 bungalows geplaatst worden, zodat de kleinschaligheid en gemoedelijke sfeer blijft Uitkijken over de weilandenbehouden. Door de unieke duurzame bouw en de toepassing van grasbeplanting op het dak, zullen de verblijven van nature opgaan in het landschap. Alle kavels hebben elektra, water en riool en hebben een eigen verbruiksmeter. Bij uw bungalow heeft u centrale parkeergelegenheid voor uw auto. Omdat we zoveel mogelijk zelfvoorzienend willen zijn, zal later de elektra collectief gaan worden opgewekt, zodat uw verbruikskosten laag zijn.
 

 

Laat uw vakantiebungalow geheel naar eigen wens ontwerpen, klaar om gaan te genieten. Wij hebben als voorbeeld model "Nieuwe Riet" ontworpen, geschikt vanaf 2 personen.

Mogelijkheden:

Model Nieuwe Riet 60m2

Geheel uw eigen vakantiewoning zelf ontwerpen en bouwen kan natuurlijk ook. Kijk eens op onze inspiratie pagina voor een idee. U kunt snel dit jaar al genieten van een uniek product op een unieke plek.

Interesse? Neem gerust contact met ons op. (0165 313 077)

Wij hanteren de Recron voorwaarden voor vaste plaatsen. Uw garantie voor prettig verblijf en alles goed geregeld. Veilig en zeker voor uw bezittingen.

Het is ook mogelijk te investeren in een vakantiebungalow. Fiscaal heel  aantrekkelijk en een leuke opbrengst. Informeer of kom langs in onze showroom en maak kennis met ons, het park, de materialen en alle mogelijkheden.

Welkom Sandra en Chris

Vraag hier de brochure aan.

 

Liever samen met een makelaar komen kijken, maak vrijblijvend een afspraak bij: (klik op het logo)

Samen kunnen prachtige ideeën ontwikkeld worden.

Camping Park De Nieuwe Riet Chris en Sandra +31 165 - 313 077

Meer weten? Stel hier uw vraag.

Halderberge? Wat kan ik allemaal doen in deze omgeving?

Zie hieronder een kleine greep uit lokale activiteiten voor de komende week:

 

Home en Visie Model Nieuwe Riet Foto voorbeelden Plattegrond Omgeving Camping