Camping De Nieuwe Riet, Adults Only park voor rust, natuur en ontspanning tussen Roosendaal, Breda en Oudenbosch Tel.: 0165 - 313 077

Wat meer Tarieven Foto rondleiding Zomer Route en adres Informatie Contact
Home en Visie Model Cabana-Eco Model Econic Andere modellen Plattegrond Omgeving Camping
Fraai uitzicht - Rustig, gemoedelijke en kindvrij park - Samen kopen met familie of vrienden - Keuken, badkamer en verwarming inbegrepen

Kom bij ons de stilte en rust ervaren.

 

Home en Visie

Grasbedekte huisjes in het landelijke Brabant te koop

Een plek waar u in alle rust de dagelijkse dingen van u af kan zetten.

 

Chris en Sandra

 Onze Visie:

 

Ruimte, privé, natuur, duurzaam en voordelig zijn onze sleutelwoorden. Wij kiezen hier voor kwaliteit zodat je echt de rust kan vinden. Wij zijn een kind-vrij park en de bungalows zijn voor volwassen recreanten en eventueel uw hond. Natuurlijk is visite welkom. Wij hebben een aantal mogelijkheden ontworpen van de speciale Cabana-Eco en de TinyRebel Econic. Eco vriendelijkDoordachte ontwerpen, gebaseerd op het idee van Tiny-house, met gebruikmaking van natuurlijke en duurzame materialen. Ook andere modellen zijn mogelijk. Een jaren lange uitdaging en nu perfect gevonden! Duurzaam, mooi, hoogwaardige kwaliteit, snelle plaatsing, en vooral ruimte en privé gegarandeerd.

 

Luister eens wat u hier hoort als u 's avonds lekker op uw terras zit

12 Ruime kavelsKavels:

Wij verwezenlijken graag uw wens. Wij bieden de kavels te huur aan.

De kavels zijn ca. 300 m˛ of 400 m˛ groot, waardoor u heerlijke in de tuin kan zonnen of romantisch genieten onder de kastanjeboom. De vakantiebungalows kijken ver weg uit over de uitgestrekte weilanden. Er kunnen nu 12 bungalows geplaatst worden, zodat de kleinschaligheid en gemoedelijke sfeer blijft behouden. Door de unieke duurzame bouw en de toepassing van Sedum beplanting op het dak, zullen de verblijven van nature opgaan in het landschap. Alle kavels hebben elektra, water en riool en hebben een eigen verbruiksmeter. Bij uw bungalow heeft u centrale parkeergelegenheid voor uw auto. Omdat we zoveel mogelijk zelfvoorzienend willen zijn, zal later de elektra collectief gaan worden opgewekt, zodat uw verbruikskosten laag zijn.
 

Laat uw Cabana-Eco of Econic geheel en vrijblijvend naar eigen wens ontwerpen, klaar om gaan te genieten.  Neem gerust contact met ons op. (+31 (0)165 313 077)

Wij hanteren de Recron voorwaarden voor vaste plaatsen. Uw garantie voor prettig verblijf en alles goed geregeld. Veilig en zeker voor uw bezittingen. De bungalows zijn niet te huur en kunnen ook niet worden onderverhuurd of permanent bewoond. Wel zo betrouwbaar als je weet wie je buren zijn.

Informeer of kom langs in onze showroom en maak kennis met ons, het park, de materialen en alle mogelijkheden.

Welkom Sandra en Chris

Vraag hier de brochure aan.

 

 

   

Samen kunnen prachtige ideeën ontwikkeld worden.

Camping Park De Nieuwe Riet Chris en Sandra +31 165 - 313 077

Meer weten? Stel hier uw vraag.

Home en Visie Model Cabana-Eco Model Econic Plattegrond Omgeving Camping